marti michell at minewood quilting_28

Marti Michell Tool of the Month

Na 8,5 jaar de From Marti and Me Club te hebben gerund, beginnen we met iets nieuws! Alle voordelen van de club, zonder een lidmaatschap. Iedere maand korting en informatie.

Iedere maand bied ik je een Tool of the Month aan: een van de template sets of linialen van Marti Michell. In die maand krijg je 20% korting op de Tool of the Month. Ook zal er meestal een bijbehorend patroon zijn, dat je met de Tool of the Month kun maken, en dat je die maand ook met 20% korting kunt kopen. De Nederlandse vertaling krijg je er altijd gratis bij.

Maar er is nog meer!

Iedere laatste vrijdag van de maand is er het Marti Michell Café van 11 –13 u.  Je krijgt een demonstratie van het gebruik van de Tool of the Month, je kunt al je vragen over het gebruik van Marti's templates en linialen stellen, je kunt je werk laten zien, en gezellig koffie en thee drinken. Het Marti Michell Café is op Vuurvlinderberm 36, 3994 WH  HOUTEN. Je kunt vrij in- en uitlopen, maar als je zeker wilt zijn van een plekje is het handig om je aan te melden via info@minewood.nl. Check de website voor de data, of abonneer je op de nieuwsbrief, dan mis je niets!

2_5 inch strippers

2,5 inch Strippers templates

MM STR
i spy_one is not enough

I Spy - One is Not Enough

MM 8521