MM 8550

Ocean Waves

20% korting in december

Dit is het Marti Michell patroon van de maand december. Dit patroon staat ook in het boek 5 is Fabulous! Deze maand kun je zowel het patroon als het boek met 20% korting aanschaffen. Als je dit patroon bestelt, krijg je de Nederlandse vertaling gratis per e-mail toegestuurd. Van het boek is geen vertaling beschikbaar.

Kom naar het Marti Michell CafĂ© op 21 december van 11 - 13 u. voor een demo. Je kunt ook al je vragen over het gebruik van Marti's templates en linialen stellen, je werk laten zien, en gezellig koffie en thee drinken. Laat even weten of je komt (info@minewood.nl), in verband met de beschikbare ruimte. 

Dit From Marti and Me Clubpatroon is hier ook los verkrijgbaar. De projecten uit dit patroon kunnen met driehoeken uit verschillende templates sets van Marti Michell worden gemaakt, zoals A, B en Q. Afhankelijk van de gebruikte malletjes worden de blokken groter of kleiner. De wandquilt op de voorkant van het patroon (rechts op de foto), is gemaakt met template set A, en wordt 50 inch vierkant (127 cm). De krans bestaat uit 4 Ocean Waves blokken en wordt met set A 27 inch vierkant (68,56 cm). Er staan ook beschrijvingen van bedquilts in verschillende maten in.