WS2-DWR-VFW

Tweedaagse Workshop Double Wedding Ring, van Victoria Findlay Wolfe

Een workshop van twee dagen. Voor inschrijvingsprocedure: zie voorwaarden hierboven.

Niveau: gevorderd

Techniek: rolmes en naaimachine

De workshop is op vrijdag 15 november en vrijdag 13 december 2019, van 10.30 - 16.00 u.

In deze workshop leer je de techniek voor Bright Lights, Big City quilt uit het boek Double Wedding Ring Quilts: Traditions Made Modern van Victoria Findlay Wolfe. Op de afbeelding zie je 1 blok van 30 inch. De quilt bestaat uit 9 blokken. Je bepaalt zelf hoeveel blokken je wilt maken.

Voor de workshop moet je over het boek Double Wedding Ring Quilts: Traditions Made Modern van Victoria Findlay Wolfe beschikken. Het is in de winkel verkrijgbaar.

Het patroon voor de Bright Lights, Big City quilt staat in het boek, maar er is ook een acryl template set verkrijgbaar, waarmee je de stukken voor de quilt snel en precies kunt snijden. Deze set (Florid Blooms) is in de winkel verkrijgbaar.

Het paper piecing patroon voor de punten in de boog staat in het boek. Er is ook een set geprinte paper piecing patronen beschikbaar (op speciaal papier dat gemakkelijk wegscheurt), met in totaal 76 velletjes. Deze set is in de winkel verkrijgbaar.

Je krijgt als deelnemer aan de workshop 10% korting op deze producten! Geef in 'Bericht aan ons' aan welke producten je wilt bestellen, als je je inschrijft voor de workshop, dan zorg ik dat je bestelling bij de workshop  je klaar ligt.