Hunter's Star

MM-8526
Bestel
  • Beschrijving
Dit From Marti and Me Clubpatroon is hier ook los verkrijgbaar. Het bijzondere aan het Hunter’s Star patroon is dat het een 8-puntige ster is, zonder dat je ingezette hoeken hoeft te naaien! Het blokpatroon bestaat uit 4 gelijke delen, positief/negatief in donker/licht, en als ze aan elkaar worden genaaid, ontstaat er in het midden een 8-puntige ster.

Het blok bestaat uit ruiten, trapeziums en driehoeken. De ruit is de sterpunt, en je kunt kiezen voor ieder ruit-malletje uit de template sets van Marti Michell. De maat van het blok dat je maakt, hangt af van de maat ruit waar je mee begint. Er zitten ruit-malletjes in sets E, O, P, N en in de Strippers set. De maten van het blok (7 verschillende) variëren tussen 6,25 inch (set N) en 22 inch (set E). Met Set E kun je drie maten blokken maken, want er zitten 3 maten ruit-malletjes in. Links boven op de foto van het patroon zie je een overzicht van de verschillende maten blokken die je kunt maken. De tool of the month is de Diagonal Set Triangle liniaal, waarmee je de grote driehoeken uit het blok in alle verschillende maten kunt snijden.

In het patroon zitten verschillende projecten: de wandquilt die je op de foto rechts kunt zien, is 34,5 x 45,5 inch (87,6 x 115,6 cm). De smalle quilt links op de foto is 22,5 x 58 inch (57,2 x 148,6 cm). In het midden kun je zien dat je, door met de kleuren te spelen, ook een heel ander effect kunt bereiken met hetzelfde blok. In het patroon staat ook nog een grote tweekleurige quilt, van 84 x 96 inch (213,4 x 243,8 cm).

Gerelateerde Producten