Scharen


Perfecte schaar - gebogen - serrated blade

Dit schaartje knipt heel precies, en is met de gebogen punten ideaal om draadjes dicht bij je werk af te knippen, of b.v. naadjes kort af te knippen. De snijbladen hebben heel smalle groefjes, waardoor de stof goed door de schaar wordt vastgehouden en de stof minder rafelt. Er zit een hoesje bij om het scherpe puntje te beschermen. De handvatten zijn comfortabel en de scharen zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.

Perfecte schaar - medium - serrated blade

Dit is de medium maat schaar van Karen Kay Buckley, de bladen zijn ongeveer 2 inch (5 cm) lang. Met deze schaar kun je vormen heel precies uitknippen. Door de smalle groefjes in de bladen wordt de stof goed vastgehouden en rafelt de stof minder. De schaar knipt tot aan de scherpe punt. De grote handvatten maken de schaar heel comfortabel in gebruik. De scharen zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.Er zit een hoesje bij om de punt te beschermen.

Perfecte schaar - groot - serrated blade

Met deze schaar kun je vormen heel precies uitknippen. Door de smalle groefjes in de bladen wordt de stof goed vastgehouden en rafelt de stof minder. De schaar knipt tot aan de scherpe punt. De grote handvatten maken de schaar heel comfortabel in gebruik. De scharen zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.Er zit een hoesje bij om de punt te beschermen.

Perfecte schaar - klein - multipurpose

Perfecte schaar - medium - multipurpose

Perfecte schaar - groot - multipurpose