Scharen

Met het winkelwagenknopje doet jeeen product in je mandje. Je kunt de inhoud van je mandje altijd weer wijzigen.

Perfect schaartje - klein

Dit schaartje knipt heel precies, en tot aan de punt. Ideaal voor applicatiewerk. De snijbladen hebben heel smalle groefjes, waardoor de stof goed door de schaar wordt vastgehouden en de stof minder rafelt. Er zit een hoesje bij om het scherpe puntje te beschermen. De handvatten zijn comfortabel en de scharen zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.

Kijk op het filmpje hieronder hoe goed deze scharen zijn.

Perfect schaartje - gebogen

 

Dit schaartje knipt heel precies, en is met de gebogen punten ideaal om draadjes dicht bij je werk af te knippen, of b.v. naadjes kort af te knippen. De snijbladen hebben heel smalle groefjes, waardoor de stof goed door de schaar wordt vastgehouden en de stof minder rafelt. Er zit een hoesje bij om het scherpe puntje te beschermen. De handvatten zijn comfortabel en de scharen zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.

Kijk op het filmpje hieronder hoe goed deze scharen zijn.

27,50

Dit is de nieuwste maat schaar van Karen Kay Buckley, de bladen zijn ongeveer 2 inch (5 cm) lang. Met deze schaar kun je vormen heel precies uitknippen. Door de smalle groefjes in de bladen wordt de stof goed vastgehouden en rafelt de stof minder. De schaar knipt tot aan de scherpe punt. De grote handvatten maken de schaar heel comfortabel in gebruik. De scharen zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.Er zit een hoesje bij om de punt te beschermen. Kijk op het filmpje hieronder hoe goed deze scharen zijn.

Perfecte schaar - groot

Met deze schaar kun je vormen heel precies uitknippen. Door de smalle groefjes in de bladen wordt de stof goed vastgehouden en rafelt de stof minder. De schaar knipt tot aan de scherpe punt. De grote handvatten maken de schaar heel comfortabel in gebruik. De scharen zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.Er zit een hoesje bij om de punt te beschermen. Kijk op het filmpje hieronder hoe goed deze scharen zijn.