High Flyin' Kites

MM-8511
Bestel
  • Beschrijving

Dit From Marti and Me Clubpatroon is hier ook los verkrijgbaar. In dit patroon wordt de Multi-Size Kite Ruler gebruikt, samen met de grote Kaleido-liniaal. Met deze twee linialen kun je o.a. het Periwinkle Block maken. De punten van de ster snijd je met de Kite Ruler en de driehoeken van de achtergrond met de Kaleido-liniaal. Op de afbeelding uiterst links zie je een quilt met Periwinkle blokken.

Het patroon bevat veel verschillende projecten, van grote quilts tot kussens, een tafelloper en een tas met het Blazing Star blok.

De tafelloper is het patroon op de voorkant van het patroon (rechts op de foto). Hij heet Patriotic Table Runner, omdat hij is uitgevoerd in stoffen met de Amerikaanse vlag. Ik heb hem uitgevoerd in warme countrykleuren (zie pakket).  De afmeting van de tafelloper is 16 x 44 inch (40,6 x 111,8 cm). Hij bestaat uit drie blokken, op de afbeelding van het pakket zie je er twee.

Onder de afbeelding van de kussens zie je een scrap quilt, die ook uit Periwinkle blokken bestaat, en waarbij de achtergrondstof bestaat uit aan elkaar genaaide stroken, waar je met de Kaleido-liniaal de achtergrond driehoeken uit snijdt.