Schoolhouse

MM 8524
Bestel
  • Beschrijving

 

Dit From Marti and Me Clubpatroon is hier ook los verkrijgbaar. Het Schoolhouse blok is een huisje in twee kleuren. Om de verschillende delen van het huis goed te kunnen zien, moeten ze niet direct op elkaar aansluiten: je ziet achtergrondstof tussen het dak, de voorkant en de zijkant van het huis. Dat maakt de constructie van dit blok een beetje anders (met wat applicatie!) dan van de huizen met meer verschillende kleuren, zoals b.v. op het kussen linksonder.

Alle huizenblokken in dit patroon kunnen worden gemaakt met template set K. Daarmee maak je huizenblokken van 12 inch. Naast het standaardhuis, kun je de malletjes uit deze template set ook gebruiken om verschillende varianten van huizen te maken. Er staan er verschillende in het patroon. Met template set J, maak je huizenblokken van 6 inch en combinaties van grote en kleine blokken zijn ook erg leuk.

Dit patroon heeft patronen voor de wandquilt op de voorkant, met 9 Schoolhouse blokken in rood en crème (56,5 inch vierkant, 143,5 cm), de placemat Fox is in the Henhouse (linksboven), een kleine wandquilt, Little Red Schoolhouse on the Hill (16 x 18,5 inch, 40,6 x 47 cm),  een kussen (linksonder), en een tas (middenonder).