Long Skinny Smashing Sashings

MM-8532
Bestel
  • Beschrijving

Dit From Marti and Me Clubpatroon is hier ook los verkrijgbaar. De term Sashing in de naam van het patroon Long Skinny Smashing Sashings verwijst naar de tussenstroken tussen blokken. Met deze set kun je de uiteinden van de tussenstroken zo bewerken, dat er op de kruispunten mooie sterren ontstaan.

In dit patroon worden beide Sashing Sets gebruikt: de Long Skinny Sashing Star Set, waarmee je sterren met lange punten kunt maken, voor in totaal 3 breedtes sashings: 2, 3 en 4 inch, en de Sashing Stars Set, waarmee je twee soorten sterren kunt maken in dezelfde breedtes.

Op de foto rechts zie je een eenpersoons quilt, die je met de Long Skinny set snel kunt maken. De blokken zijn stukken plaatjesstof, en met deze liniaal creëer je snel een omlijsting van het blok met sterren op de punten.

In een aantal projecten van dit patroon wordt de Sashing Stars Set gebruikt. In de kleine wandquilt linksboven op de foto, worden beide linialen gebruikt, en gebruik je alle verschillende sterpunten in een omlijsting van een panel. Heel leuk voor een snel effect!

Heel verrassend zijn de quilts linksonder op de foto: ze zijn gemaakt met de oorspronkelijke Sashing Star Set.

Gerelateerde Producten