• Beschrijving

Blog van 16 december 2019In mijn vorige blog (10 december 2019) heb ik geschreven over de nieuwe Nine Patch linialen van Marti Michell. Maar er is meer: er komt een geweldig programma vanaf 1 februari 2020 waarin je met deze linialen aan de slag kunt: een zgn. Sew Along. In een Sew Along maken alle deelnemers hetzelfde patroon, maar wel met hun eigen stoffen. Je kiest je eigen stoffen en maakt het project in je eigen stijl. En je kunt je voortgang delen met andere deelnemers.


Marti Michell heeft het programma opgezet samen met Angie Wilson van Gnome Angel, een quilt blogger uit Australië. Het programma duurt een half jaar, en bestaat uit maandelijkse patronen voor leuke kleine projecten, waarin altijd nine patches verwerkt worden. Gnome Angel runt het programma, en je kunt lid worden van haar Facebook groep om uit te wisselen met andere deelnemers over de hele wereld.

Nu al te bestellen: startersets!
Om mee te doen heb je de starterset nodig. Deze set bestaat uit de 6 maandelijkse patronen en de 3 inch en 4 inch Nine Patch linialen. Je kunt de starterset bij mij bestellen, ze komen binnenkort binnen. Je vindt ze hier. De set kost € 35,75 en er komt € 4,50 verzendkosten bij.  Bestel je set nu als je mee wilt doen, dan weet je zeker dat je hem op tijd in huis hebt.

Minewood Quilting doet mee en wat heb jij daaraan?
Ik ga de Sew Along ook volgen, en ik zal in mijn blog de verschillende patronen bespreken en waar nodig extra toelichting geven. Als je bij mij de starterset bestelt, krijg je maandelijks van mij de Nederlandse vertaling van het patroon erbij, helemaal gratis!

Bovendien zal ik iedere laatste vrijdag van de maand, van 11 – 13 u., is het Minewood Quilting Café in Houten een demo geven van het patroon. Daar ben je van harte welkom om je gemaakte project te laten zien of, als je hem nog niet (helemaal) af hebt, vragen te stellen. En we kijken vooruit naar het patroon van de volgende maand. De eerste keer is vrijdag 31 januari 2020.
Hieronder een sneak preview van de patronen.
Dat belooft veel plezier, en leuke projecten, waarbij je niet onmiddellijk weer aan een grote quilt hoeft te beginnen.

Meld je snel aan, dan heb je je materiaal op tijd binnen en ben je klaar voor de start.

Happy Quilting!