Storm at Sea

MM-8515
Bestel
  • Beschrijving
Dit From Marti and Me Clubpatroon is hier ook los verkrijgbaar. De naam van het patroon Storm at Sea komt van de golvende lijnen die je erin ziet, hoewel alle naden recht zijn. Vast een populair patroon in ons waterrijke landje!

Er staan verschillende quilts in het patroon, in verschillende maten, met (je raadt het al) Storm at Sea blokken.  De quilt op de voorkant van het patroon (rechts op de foto) heet Storm at Sea with Heart. Door een aantal blauwe stukjes te vervangen door rode, zie je een hart. Er zit ook een velletje ‘Storm at Sea’ papier in het patroon, zodat je zelf kunt proberen nog andere effecten te bereiken.

Het patroon wordt gemaakt met de Storm at Sea template set, in combinatie, met set A (blokken van 9 inch), set B (blokken van 12 inch) of set B, D en N (blokken van 6 inch).  De Storm at Sea template set alleen is dus niet genoeg om de blokken te kunnen maken. De Quilt Storm at Sea with Heart wordt, als je hem, net zoals ik, maakt in 9 inch blokken, 44 inch vierkant (111,8 cm).  

Gerelateerde Producten